Bryllupsvideo

En minnefilm fra den store dagen deres, kan fange stemningen og de viktige øyeblikkene i bryllupet i ett fullstendig evigvarende minne.

Få din bryllupsdag inn i et evigvarende minne

Hva sier mer enn tusen ord?

Bilder sier mer enn tusen ord, sies det. Det er en grunn til at man velger å bruke titusener av kroner på en god fotograf til å få de perfekte bildene. En film består av tusen bilder, og inneholder også lyd. På den måten kan film gjengi både stemning og følelser på en helt genuin og unik måte.

Vi er usynlige

Vi har lang erfaring med film av bryllup. Vi kan både gi dere en minnefilm som oppsummerer bryllupet i løpet av noen minutter, og et fullstendig opptak av vielse og bryllupsfest. Deres ønske om at gjestene skal ha det så bra som mulig er vi godt kjent med. Etter mange brylluper har vi mer og mer lært oss evnen til å være usynlige, men fortsatt få det filmopptaket som vi trenger.

Priser

Vi er hyggelige, service-villige og profesjonelle folk som vil gi dere minnerik og god film. Her er prisene våres for to typiske filmpakker. Har du andre spesielle ønsker, gir vi dere gjerne et unikt tilbud 🙂 Bare ta kontakt.