Tjenester

Markedsføring med video

Vår kompetanse ligger i genuin historiefortelling og videoproduksjon. Den delen av markedsførings-strategien din som går ut på å knytte deg til mennesker, er det vi leverer. Vi produserer videoer av alle forskjellige formater til digitale flater.

Kontakt oss, og få et spennende tilbud!

Digital Innholdsproduksjon

Om du trenger du noe annet enn film, noe som knytter deg til mennesker, så leverer vi det meste av digitalt innhold. Podcasts, radioreklame, tekst, grafikk, osv.

Innholdsproduksjon

Historiefortelling

Kunden gjennomskuer fasaden. For å skape godt kjennskap og unik tillit må du la han ta del i det som er ekte. Du må ikke være redd for å fortelle sannheten. Vi forteller historier som er ekte, som skaper godt kjennskap og unik tillit og som er engasjerende. Det er kun dette vi tror vil fungere over tid.

Les mer

Inbound markedsføring

Vår markedsføring er godt forankret i inbound-metodikken. Det vil si å markedsføre med relevant og nyttig innhold for kunden. Innhold som lærer, motiverer og inspirerer kunden. Først og fremst er det til hjelp for kunden. Deretter skaper du kjennskap til deg og du skaper tillit.

Les mer

Videoproduksjon

Prosessen for videoproduksjon er krevende. Man kan ende opp med at kreativiteten tar overhånd og at både filmen og utførelsen av prosjektet blir rot. Vår metode sikrer kvalitet og kreativitet, og den ivaretar deg som kunde med dine ønsker og forhåpninger.

Vår prosess Hvorfor film

Produkter

Vlogs

Å fortelle gode, ekte og rå historier om deg selv, jevnlig – det knytter deg til mennesker. Du må tørre å fortelle sannheten. De som følger med vil bli godt kjent med deg, og du vil skape et unikt og ekstra tillitsfullt bånd. Det blir en videoserie om din bedrift som inspirerer, motiverer og lærer den som følger med.

Reklamefilm

Det er ingen tvil at film skaper oppmerksomhet, at det formidler, og at det har evnen til å engasjere og begeistre. Om du treffer de riktige følelsene, kan du endre atferd og holdninger. Det viktige er at det må fortelles en historie som kommuniserer til både hjertet og hodet.

Opplæringsvideo

Gi kundene dine videoer som skaper verdi for dem, ikke nødvendigvis for deg. Lær bort faget du kan så godt, eller spre inspirasjon og motivasjon.  Det kan være enkle videoer hvor en person snakker til kamera – eller enkle animasjonsfilmer som forklarer noe.

Eventfilm

Gi deltakerne noe å se tilbake på, slik at de husker å komme igjen. Vis frem eventet for nye personer, for å trekke inn nye deltakere. Skap en «gå-glipp-av-angst», slik at deltakerne som ikke deltok, deltar neste gang.

MER OM VÅRE PRODUKTER

Ler mer her! Kontakt oss

Animasjon & Grafikk

Animasjon og grafikk er hensiktsmessig å bruke i all slags film. Det kan være fulle animasjonsfilmer for å forklare rundt et tema eller bevegelig grafikk til vanlige filmer, slik som navntitler. Vi fokuserer på å lage original, tydelig og engasjerende animasjon og grafikk.

Kontakt oss

Livestream & Opptak

Å sende direkte fra et frokostmøte, foredrag eller seminar er inbound markedsføring i sin rene form. Vi har smarte løsninger for direktesending eller fullt opptak, slik at du kan vise foredraget i etterkant.

Kontakt oss

Søkemotor-optimalisering

Vår markedsføring optimaliserer søkemotor-plasseringen din. Selv om det ikke er målet med markedsføringen vår, blir det en god bi-effekt. Vi tror ikke et godt søkeresultat vil gi deg masse kunder i seg selv. Dette kombinert med en større markedsføringsstrategi, blant annet å knytte seg til mennesker, det gir resultater.

Kontakt oss