HoveTRI er et triathlon som arrangeres årlig i juni-måned på Hove i Arendal. Det har nå blitt arrangert på 11. året på rad. De har olympiske distanser som inngår i Norgescupen, samt sprint- og supersprint-distanser. De siste årene har det vært cirka 1000 deltakere påmeldt, i tillegg store mengder publikum som har møtt opp for […]

HoveTRI er et triathlon som arrangeres årlig i juni-måned på Hove i Arendal. Det har nå blitt arrangert på 11. året på rad. De har olympiske distanser som inngår i Norgescupen, samt sprint- og supersprint-distanser. De siste årene har det vært cirka 1000 deltakere påmeldt, i tillegg store mengder publikum som har møtt opp for å heie deltakerne i mål. De har også eget familietilpasset opplegg, slik som TriLek for barn og distanser for ungdom. Tidligere håndballspiller og kjendis Frank Løke (actionfrank) deltok i både 2018 og 2019, med TV-team fra «God Kveld Norge» hengende etter seg i 2018.

Utfordringen
I 2014 arrangerte de over to dager, og hadde over 1400 påmeldte deltakere. Neste året satte de et «tak» på 1000 deltakere, og de arrangerte kun over én dag. Slik har det også blitt arrangert alle de neste årene. I 2018 hadde de 10 årsjubileum.

Selv om interessen for triathlon var stor i 2014, og de påfølgende årene, har de merket stor konkurranse fra andre triathlon og at interessen har blitt noe laber.

Arrangementet er finansiert av sponsorer og frivillige. Disse ønsker selvfølgelig stor synlighet, og som arrangør må man benytte hver eneste mulighet for å gi noe tilbake til sponsorene.

Løsningen
Det skulle bare mangle at det blir tatt bilder og laget video av fra arrangementet. Dette har de også gjort flere år, før vi kom inn i bildet, ved hjelp av frivillige. Det de manglet var en profesjonell god video fra arrangmentet som viser mangfold og engasjement, og som vekker følelser hos seerne. De trengte en video fra arrangementet som ble sett av tusenvis, helt organisk. Dette ordnet vi for dem i jubileumsåret 2018, og de var så fornøyde at de hyret oss igjen i 2019. Vi er allerede i snakk om å sette sammen en enda bedre video i 2020!

Se videoene fra 2018 og 2019 nedenfor.