Artnzen de Besche er et ledende norsk advokatfirma med avdelinger i Oslo, Trondheim og Stavanger med 170 ansatte som bistår norske og internasjonale selskaper, myndigheter og organisasjoner med juss. Mercell er Europas ledende leverandør av elektroniske anbudsverktøy. OppdragetI samarbeid avholder de frokostmøter, kurs og foredrag for sine kunder og samarbeidspartnere om jussen rundt anbud og […]

Artnzen de Besche er et ledende norsk advokatfirma med avdelinger i Oslo, Trondheim og Stavanger med 170 ansatte som bistår norske og internasjonale selskaper, myndigheter og organisasjoner med juss.

Mercell er Europas ledende leverandør av elektroniske anbudsverktøy.

Oppdraget
I samarbeid avholder de frokostmøter, kurs og foredrag for sine kunder og samarbeidspartnere om jussen rundt anbud og offentlige anskaffelser.

Disse foredragene ønsker de å dokumentere på film, slik at de kan sende opptaket til alle de som ikke kan møte på foredraget.

Verdien
Foredragene i seg selv er veldig god markedsføring. Kundene og samarbeidspartnerene deres får nyttig informasjon rundt fagfeltet som både Arntzen de Besche og Mercell sitter på mye kunnskap om. Da er det selvfølgelig viktig at så mange som mulig får denne kunnskapen, på den beste måten man selv foretekker.

I opptakene sørger vi for å fjerne unyttige opplysninger og informasjon som kun de som er på foredraget selv behøver. Spørsmålene og svarene som kommer fra publikummet under foredraget klippes ut, for å blant annet forhindre at publikum blir enda mer hindret fra å spørre spørsmål. Vi klipper mellom 2 forskjellige vinkler, slik at det blir bedre å følge med. I tillegg klipper vi inn presentasjonen når foredragsholder referer til den, slik at man kan lese fra den samtidig som man ser på.

Skjermdumper fra opptakene.