Hva trenger du?

Din forretningsstrategi grunner på og bygge nettverk. Det er på denne måten du selger. Besøkstall på nettsiden, konverteringsrate, klikk på annonser, og andre målbare markedsføringsresultater er ikke relevant for deg. Du trenger å knytte deg til mennesker, og over tid utvide nettverket ditt på denne måten.

100%

Story is key: Vi forteller historiene slik at du bygger unik tillit, godt kjennskap og skaper engasjement.

100%

Vi lager reiser som kunden din husker og legger merke til.

100%

Vi forstår kunden din og hva som skal til for å skape tillit og for at han skal ta kontakt.

100%

Film og video er det vi kan aller best. Våre filmer kommuniserer til både hjerte og hode.

Kundene våre

Emosjonell markedsføring

Firkløver leverer den delen av markedsføringsstrategien din som handler om å knytte deg til mennesker. Det er vår store satsning. Fokuset vårt ligger i historiefortelling; rå og ekte historier. Hovedsaken er å skape tillit og kjennskap, og på denne måten vil du utvide nettverket ditt.

Skal vi møtes?

Daniel Haugen

Telefon: 454 10 904

Verdiene våre

Ambisjonsløse sjeler har vi liten tid til overs for. Vi skal ikke nøye oss med en helt grei situasjon, eller bare følge mengden og markedet: Vi svømmer motstrøms og vi sikter høyt.

Det vi har tro på, det satser vi på. Vi er først og fremst emosjonelle, deretter rasjonelle. Ikke alt kan bevises med fakta, forskning og tall. De resultatene som teller, de får du ikke telt.

Vi bygger fra én sterk kjerne, og fortsetter sakte men sikkert med det vi tror fungerer over tid. «Rom ble ikke bygget på en dag», sies det. Luftslott derimot…